Aki most kapcsolódik be a sztoriba, annak pár mondatba összefoglalva:

2009ben az amerikai SXSW fesztiválon játszottunk, majd utánna Las Vegasban, Los Angelesben, Hollywoodban és idén is összejött egy koncert sorozat. Most viszont nagyrészt California államban lesznek koncertjeink.

 

2010:  a repülőút baromi hosszú és unalmas volt. Ferihegy - Párizs ( 2 óra ) majd Párizs - Los Angeles ( 13 óra ). Ilyenkor az a legrosszabb, hogy az iváson és alváson kívül semmi mást nem lehet csinálni. Ezért felváltva variáltuk a kettőt. Aztán valahogy el is telt ez a pár óra, megérkeztünk Los Angelesbe, és az első dolog amibe belefutottunk Venice Beach mellett, az egy hatalmas rendőri rajtaütés volt. Pont mint a tv-ben. Csomó rendőrautó, helikopterek, meg ami kell. Nem tudom mit követhettek el a srácok, de úgy dobálták őket be a rendőrautókba mintha rongybabák lennének. Alig telt el egy kis idő, megjelent felettünk egy rendőrhelikopter, és elkezdett reflektorral pásztázni, követni minket. Fasza. első nap... 

Ok, másnap kimentünk az óceánparta. Elég fura idő van, se meleg se hideg, viszont baromi nagy köd van. Volt itt egy jónagy társaság, folyamatosan szívtak meg ittak ( szörnyű.. ), meg doboltak, meg táncoltak. Andrásnak több sem kellett, amint hangszert látott már ment is puncsolni, hogy ő is szeretne játszani. Tipikus hippi banda. Na és kik jöttek már megint? Naná hogy a zsaruk. Aki figyelemmel követte David Hasselhoff tengerpartos sztorijait, annak ismerős lehet az a terepjáró, amivel megérkeztek a Baywatch-ok, hogy " hagyjuk már abba a piálást a parton, nemérdekel, hogy papírzacskóba van csomagolva". Úgy is tettünk, mintha kidobnánk a drága söreinket, de amint leléptek folytattuk, amit elkezdtünk.

Ebéd, aztán elmentünk egy The Echo nevezetű klubba, ahol minden pénteken indie rendezvényt tartanak, ezúttal egy iszonyú unalmas banda játszott, viszont egy helyi tag Andrásunkat managernek nézte, és adott neki egy cd-t , hogy hallgassa meg, és mit gondolt róla :) . Egyébként meghallgattuk és nagyon jó zene.

 

Voltunk Marina Del Rey-nél - ez nagy egy yachtkikötő Venice Beach mellett. Láttunk mindenféle állatot a vízben - polip, rák, halak, pelikán, gém, stb. Amikor valaki meglátott egyet, úgy probálta megmutatni a másiknak, hogy (egyéb lehetőség híján) beleköpött a vízbe, oda, ahol éppen a szóban forgó állat volt. Na, a polip rá is mozdult rendesen : )

Nemsoká indulunk Mexikóba, utánna meg vissza Hollywoodba.

Jóéjt!   

Címkék: amerika kultúra california los angeles elite supersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr861858911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eribaba 2010.03.22. 18:37:33

Sziasztok!
Jó volt hallani felőletek,úgy látom kalandos az élet arrafelé.Érdekes állat a polip, nem is tudtam, hogy ilyen közeli rokonságban van a gyöngytyúkkal!.....Jó bulizást, Mexikóban óvatosan kalandozzatok!
Üdv. a gyönyörű Budapestről,
egy rajongó a milliók közül:
Demeter Erika

noelwalrus · http://thewalrus.blog.hu 2010.03.24. 23:33:00

látom, bogyókának van a legjobb helye a kocsiban.
süti beállítások módosítása