Hellóóóó!

Kezdjük az eseményeket kronológiai sorrendben, ahogy azt szokás

Mielőtt elhagytuk Las Vegast, András megmutatta, hogy kell egy óriás félkarú rablóval nyerni!

Ami össze is jött, kemény 5 dollárt jelent:)

Na, ezután kínkeservesen,de elhagytuk Las vegast és Los Angelesbe vettük utunkat, de megálltunk útközben a Hoover gátnál, amiről biztos vannak kimutatások, hogy Magyarország vízfogyasztásának, hány %-át elégítené ki, meg ilyenek. Mindegy is, nézzétek inkább:

A világ legnagyobb lefolyója

Majd miután rájöttünk miért játszódik itt az amerikai akciófilmek 10%-a valamilyen robbantásos jelenete, továbbindultunk és találtunk az út mellett Joshuha treet. Tudjátok U2, meg fa.

Nevadai táj

És megérkeztünk Los Angelesbe, de már oylan késő van, hogy mindjárt elalszunk. Annyit azért még elöljáróban, hogy a helyi Magyarok Házában kaptunk szállást, és maximális riszpekt ezért a helyieknek. Képek erről holnap.

Holnap lesz az egyik legfontosabb koncertünk a Cat Clubban, ami Los Angeles egyik legfontosabb klubbjai közé tartozik és nem utolsó sorban holnap találkozunk először személyesen a kiadónk főnökével, szóval gatya felkötve, pihenés, holnap meg irány a strand:)

Supersonic koncert a los angelesi lapokban

jóéjt Hungary

Címkék: amerika nevada los angeles turné vegas supersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr871024478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bY 2009.03.26. 05:58:37

Gyerekek, igazzatok le L.A.-t
Tudjak csak meg, milyen a jo zene. :-)

Szombaton varunk Balazs. Microcenter, Frys, Fender Muzeum programmal.

Sok sikert ma estere.

Udv,

Erika es bY
süti beállítások módosítása