Sziasztok!

2 napos összesített amerikai turnétörténet következik.

SUPERSONIC koncert a Rock Bottom-ban, San Antonio

Baromi jó koncert volt, minden a helyén volt: a hangosítás, a közönség, a hangulat... minden. És amin nagyon meglepődtünk, hogy a backstage-re vigyázó embertől kezdve ( akiről képünk is van ) a leghátsó sorban álló emberig nagyon sokan odajöttek koncert után és elmondták, hogy tetszett nekik, vagy hogyan hallották, megveregették a vállunkat, szóval ez tök jól esett. Otthon azért nem ehez van szokva az ember.

Ő vigyáz a backstage-re

 

 

Amerikában nem félnek mókusok

Itt azzal játszanak a mókusok, hogy direkt piszkálják a kuytákat, hogy játszanak velük, ami néha félre sikerül és a kutyák szájában éri őket a vesztük, de mi nem ezt tapasztaltuk. Úgy rohannak el előttük, hogy egy fa is legyen a közelben amire felfutnak, majd onnan mutogatnak be játszópajtásaiknak. A képen a feldühöfött kutyákat látjátok

Keresd a mókust

 

Austini mese / moncsicsi gyilkolás ezerrel

Pesti mese mond valamit? Ha nem, itt megtalálod a moncsicsigyilkolás szellemi alapját: https://www.youtube.com/watch?v=DWdh-1_csu0

 

Megérkeztünk Las Vegasba és irány a kaszinók

Egy nem átlagos repülés/landolás után, ahol még a pilóta is bemondta, hogy nem volt egyszerű landolás sikeresen elfoglaltuk a motelszobánkat, aztán egyből mentünk is kaszinózni, várost felfedezni. Hát.. ez nagyon durva hely. Sőt, ezt nem lehet szavakkal elmondani, ezért mutatunk pár képet is.

Nyerő széria

 

Welcome to Las Vegas

 

Bepakolás a szállásra

 

A legmagasabb épület Las Vegasban

 

Esti látkép a motelből

 

Ezt még San Antonioban csináltuk egy elhagyatott épületnél

 

További képeket találsz a myspace oldalunkon

Címkék: amerika san antonio vegas las supersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr641019812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása