Megvolt az első koncertünk, meg a második is, de akkor haladjunk sorrendben. Az első egy promóciós fellépés volt, melyet a Californiai kiadónk szervezett Santa Monicában. 4 szám akusztikusan, végülis jó volt, de a villanygitárosokat jobban szeretjük.

A második a United Magyar House-ban volt, ahol az utolso pillanatban lett meg a cucc: kiderült koncert előtt, hogy nincs dob, ezért a szomszédtól kellett kölcsönkérni, akinek volt: átrakodni a kerítésen, kemény logisztikai művelet volt. Voltak elegen, fiatalok, idősebbek; nagyon sok helyi magyar. Itt debütált Ádám új effektje is, egy Bass Big Muff (khm..), amit itt vett Los Angeles-ben. Egyébként nagyon jófejek itt a Magyar Háznál. Végig náluk lakunk, főznek ránk és még egy emlékplakettet is kaptunk a tavalyi koncertünk emlékére. Ismerték Bartha Tamast is, aki az LGT-ben jatszott, majd az USA turnéjuk után kint maradt és mellesleg minden idők legnagyobb magyar gitárosa volt. Meséltek a haláláról (lelőtték) meg az életéről.. Kemény sztori.

Tegnap este csaptunk egy oltári nagy murit itt a házban. Filmszemle lesz itt és a vendégekkel fogyasztottunk némi alkoholt. Elfoglaltuk a konyhát - ami ipari méretű - és csináltunk egy csomó steak-et, volt Bacardi and Coke, sör hegyek, stb., ALL NIGHT LONG



Másnap jó másnaposan lementünk a megunhatatlan Venice Beach-re, a hedonizmus Los Angeles-beli mekkájába: napozás, piálas a parton (forbidden!), elmélkedés...
Este koncert a The Cat Club-ban, Hollywoodban - szuper kis klub a Sunset-en (már tavaly is felleptünk itt). A tulaj a Stray Cats dobosa, Slim Jim Phantom. Csináltuk közös képet vele, nagyon jo arc : ) Ő az, aki mindig állva dobolt, állat módra!
https://www.youtube.com/watch?v=YoaazVGPtuQ

A koncert kurva jó volt, sokan voltak, vették a lapot, élvezték. Utána többen odajöttek gratulálni, ami tényleg nagyon nagyon jól esett. A szervező/hangmérnök srác (angol) is el volt ragadtatva, mondta, hogy mindenképpen jöjjünk megint. ( fogunk )

A csúcs az volt, hogy ott volt Lemmy, a Motörhead-ből - világbajnok arc!!! Vele is keszült fotó, Ádám még a gitárját (Rickenbacker) is aláiratta vele - ő is ilyet használ, úgyhogy örömmel dedikalta : )
https://www.youtube.com/watch?v=W3xJDmBq2Cg

Ott lakik Hollywoodban, a Whiskey A Go-Go-től két sarokra egy kétszobás lakásban, pedig milliomos az arc... Esténként leballag a Sunset-re - laza
A buli után irány haza, megálltunk egy liquor store-nál es vettünk egy csomó piát, majd laza afterparty vette kezdetét. Összedobtunk egy fasza chili con carne-t. Még mindig nem tértünk magunkhoz a tortentek miatt - hihetetlen hely ez a Los Angeles

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr611867254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noelwalrus · http://thewalrus.blog.hu 2010.03.26. 17:29:45

majd ne felejtsetek el jelentkezni a sallerért. lemmybazmeg!
süti beállítások módosítása