Heló!

Egy újabb nap Los Angelesben, ami hozta is az új élményeket. Reggel volt idő lustálkodni és ki is használtuk, mert ez a minden este koncert dolog teljesen kiészíti az embert. Los Angeles azért a világ egyik legjobb városa... de most komolyan. Szóval reggel leugrottunk a partra reggelizni, ami már simán ebéd volt, majd utánna elindultunk Beverly Hillsbe, megnézni, hol laknak a helyi menő arcok. Nem azt mondom, hogy Rózsadomb nem szép hely, de azért ehez képest... :)

Beverly Hills, így kezdődik

Aztán miután megnéztük hol lakik az amerikaiak istenének a fele, elindultunk a koncertünk helyszíne felé, ami a Method Fest 2009 fesztivál keretein belül történt. Sajnos erről nincs képünk, de úgy képzeljétek el, mint egy unplugged fesztivál a egy hatalmas zöldövezetben. Baromi jó volt, egy csomóan odajöttek gratulálni, managerek, meg producerek, meg mindenféle emberek. A mindenféle emberekről jut eszembe. Hair-t láttátok? Bukowski azaz John Savage megvan belőle? (https://www.youtube.com/watch?v=m4lvdlP-BhQ  - hogy tudd, kiről beszélünk ) Többek közt Ő is odajött hozzánk pár kedves szóval, mi meg meg sem tudtunk szólalni.

Aztán csináltak Balázzsal egy interjút, és ilyen helyi manager figurák kitalálták, hogy ne menjünk még haza, inkább szerveznek még koncerteket. Szóval, most ülünk halálfáradtan a hotelszobában és várjuk a hívásukat.

Mai képek még:

Method Fest Line Up

 

Címkék: amerika angeles turné beverly hills supersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr861028914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eribaba 2009.03.27. 12:32:52

Sziasztok!Gratulálok, nagyon boldog vagyok!Imádom a John Savage-t,képben vagyok Hair - ileg.Remélem egy autogrammot kért Tőletek!!!!!(és viszont)Az egyik szemem sír, a másikmeg üveg, tényleg kint tudnátok maradni még, vagy ez a szokásos "vállonveregetős" duma, amit másnapra elfelejtenek?Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnétek!!!
eribaba/ Iliásné Demeter Erika

SupersonicBand 2009.03.27. 12:44:06

@eribaba: majd most kiderül, mit jelent a los angelesi vállon veregetés:)
süti beállítások módosítása