Heló!

Reggel 8.00 - Úgy döntöttünk, hogy a napot nem lustálkodással indítjuk, hanem kihozunk belőle mindent amit csak lehet. Mindenek előtt hatalmas köszönet a los angelesi Magyar Háznak, és a helyi magyarokank, amiért baromi jófejek voltak és mindenben segítettek. Ez a téma még visszaköszön kicsivel lejjebb.

Tehát Reggeli és irány a Venice Beach

Tegyük azt azért hozzá, hogy a tenger most nem túl meleg, de azért tessék-lássék szempontból belelógattuk a lábunkat, valamint elfogyasztuttunk egy nagy adag szeszesitalt a parton. Tudjátok azért isznak a csövesek papírzacskóból, mert van egy olyan törvény itt, hogy nyitott üveg, amiben alkohol van nem látszódhat...

Venice Beach 1,2,3...

Ezekután találkoztunk a helyi kiadónk képviselőjével, aki egy baromi aranyos csajszi volt, nagyon segítőkész, megdícsért minket, mi megdícsértük őket, aztán együtt bementünk a Sunset Boulvard legnagyobb lemezboltjába, ahol megtaláltuk a lemezünket! YEAHHHHH

Supersonic - Elite properties ( középen, fekete - fehét alakos )

Ez azért baromi jó érzés....

Majd jött az esti koncert a Cat Clubban. Képzeljétek el: annyi helyi magyar gyűlt össze, hogy szinte többen voltak, mint amerikaiak:) Így a számok közötti kötőszövegek is magyarul mentek, Hatalmas érzés... Köszi mindenkinek aki eljött!

The Cat Club

Koncertképek a Cat Clubból

A los angelesi Magyar Ház és helyi magyarok

Ő pedig Henry, a Venice Beach ikonja, aki ha nem figyelsz lehúz egykis apróval

Címkék: amerika california angeles turné supersonic

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr571026654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ronyiszka 2009.03.26. 15:15:46

jol van fiuk!

a lemezeteket megtalani ott kint marha nagy!
de mi lett a mokussal vegul, ebed?
süti beállítások módosítása