Sziasztok.

Hát annyi minden történt, hogy azt se tudom hol kezdjem.

Tehát átértünk pár óra alatt Austinba, ami elvileg Texas állam legliberálisabb városa. Ha belegondolok, talán ez igaz lehet. Egy olyan fesztivál zajlik éppen, amelyik nagyságrendileg akkora mint a sziget, csak ez a város közepében van, és gondolkodás nélkül lezárták több napra az egész belvárost. Amin meglepődtünk, hogy nem jár mindenki cowboy kalapban és nemcsak tehénszaros óriás pickupokkal közlekednek az emberek. Na visszatérve, hogy úgy kell ezt a fesztivált elképzelni, hogy minden szórakozóhely egy helyszín ahonnan üvölt a zene, persze vannak színpadok is...

 

Naszóval megérkeztünk a hotelbe, baromi jól néz ki, 25 fok van, a medence vize is kellmes, mit mondjunk még? :)

 

Időben ugorva egy kicsit : este tök véletlenül találkoztunk a Moog zenekarral, merthogy ők is fognak itt játszani, aztán meg is ittunk egykét 5-6 sört a biztonság kedvéért.

 

 

 

Ja igen, és voltunk egy oylan hangszerboltban, ami minden zenész álma:

 

 

Holnap indulunk San Antonioba, akkor már koncert képeket is tudunk mutatni.

Itt van még pár kép, csak a feeling kedvéért

 

 

 

Címkék: amerika moog dallas austin turné

A bejegyzés trackback címe:

https://supersonic.blog.hu/api/trackback/id/tr431011360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Masik Attila 2009.03.20. 04:46:21

Ha van egy kis idotok visszafele Dallasba es elfogadtok nemi barati tanacsot: nyomtassatok terkepet es a 35-os helyett menjetek a 281-esen es a 67-esen visszafele. Megeri. Jo szorakozast mindenkepp. Az eloiteleteket pedig el kell felejteni.
süti beállítások módosítása